De werkgroep Samen Wonen organiseert voor geïnteresseerden, zowel leden als niet-leden, een samenkomst met potluck op woensdag 1 november 2023 van 16.00 tot 19.00 uur bij Anja thuis op het adres Croonenburgh 30a in Oud-Beijerland.

Het thema is “Samen wonen, samen leven”. Annemarie Zirkzee heeft zich verdiept in de gemeentelijke wet- en regelgeving van de Gemeente Hoeksche Waard rond wonen. Zij vertelt hier graag over. Anja Gerritse zal vertellen over haar ervaringen bij de klankbordgroep “Even Buiten” van de gemeente.

Ook is er gelegenheid een collage of tekening te maken rond het thema “Samen Wonen”. Het is fijn als je hiervoor een paar tijdschriften mee zou willen nemen.

We maken het samen gezellig met drankjes en de (meegebrachte) gerechtjes. Voor de drankjes wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, waartoe een pot op tafel zal staan. Je bent van harte uitgenodigd om deze gezellige bijeenkomst bij te wonen!

Je kunt je aanmelden vóór 1 november 2023 via anja.gerritse@nieuwhw.nl / telefonisch 06-43179782 of kom gewoon gezellig langs. Je bent van harte welkom!