Categories:

Nieuw HW In Verbinding organiseert op 27 november een speciale activiteit: De Inspiratiedag!
In het kunstenaarscentrum CreaActief Hoeksche Waard (voormalig Actief College) is er gelegenheid voor leden en belangstellenden om middels diverse activiteiten kennis te maken met onze coöperatieve vereniging.

Tijdens de informatiemarkt zijn er diverse stands waar u informatie kunt verkrijgen over wat onze nieuwe coöperatieve vereniging inhoudt, en vindt u voorbeelden van projecten welke we in de afgelopen periode al hebben gerealiseerd.
Maak een praatje met leden van Nieuw HW In Verbinding over onze doelen en hoe wij dat willen realiseren. Ook kunt u er ideeën opdoen over hoe u zelf kunt bijdragen aan een autonome, sterke en lokale samenleving.


Op deze zondagmiddag zal Bob de Wit – bij u wellicht bekend als hoogleraar Strategic Leadership aan Nyenrode Business Universiteit
en auteur van het boek Society 4.0 – een lezing houden over de achtergronden van zijn visie op een maatschappelijke hervorming. Deze visie is aanleiding geweest om onze coöperatieve vereniging te starten en omschrijft waarom onze vereniging in deze onrustige
tijden zo belangrijk is en hoe we de toekomst van onszelf, maar vooral ook de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen zien.


Het wordt een middag vol informatie en activiteiten. Op dit moment zijn we druk doende met de organisatie ervan, maar leuk gaat het zeker worden! Dat kunnen we al verklappen. Inmiddels is bekend geworden dat er ook een lezing over Echt Zuiver Water plaats zal vinden.

Uiteraard hopen we al onze leden en hun gezinsleden op deze Inspiratiedag te verwelkomen. Mocht u nog geen lid zijn, dan bent u uiteraard ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen, een lezing bij te wonen en een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie/thee.

Om alles in goede banen te leiden, is reserveren voor de Inspiratiedag gewenst. Op deze pagina vindt u meer informatie en kunt u uw komst aanmelden. Vermeld daarbij meteen of u een lezing wilt bijwonen. De lezingen zijn gratis en ook de koffie en thee is gratis.
Om de kosten voor deze middag te dekken, vragen we een entreeprijs van 5 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. U wordt verzocht om uw kaart(en) bij binnenkomst contant af te rekenen.

Even alles op een rijtje:
Naam: De Inspiratiedag
Datum: zondag 27 november 2022
Tijd: 13:00-18:00 uur
Activiteiten: Informatiemarkt, Lezing Bob de Wit, Lezing AquaPeak, Springkussen, Kinderhoek, en meer.
Laatste nieuws over dit event: klik hier
Reserveren: klik hier

Indien u een dienst of product, passende bij onze doelstelling, onder de aandacht van de bezoekers wilt brengen, bestaat er tegen een kleine vergoeding van € 7,50 een mogelijkheid om een standje te boeken. Stuur voor meer info een e-mail naar info@nieuwhw.nl

Comments are closed