De Nederlandse Boeren zijn de basis voor ons voedsel, zij zijn enorm essentieel voor de gehele bevolking!

Society 4.0 wil i.s.m. Nieuw HW In Verbinding graag een perspectief bieden aan boeren in deze lastige en onzekere tijden.
Niet alleen op het gebied van de huidige stikstof kwestie maar ook willen wij de boeren ondersteunen en oplossingen bieden bij duurzame Landbouw en bij het vrijkomen van de banken.

Binnen Society 4.0 is het domein Lokaal, Gezond en Duurzaam Voedsel uitgerust met een ‘Expert groep Food’. In deze groep bevindt zich expertise op het gebied van permaculture, biologische stadstuin- en akkerbouw, biologische melkveehouderij, voedsel veiligheid, voedselbossen, Agroforestry, Vertical farming, circulaire economie en voedsel als preventieve geneeskunde/zorg.
Voorts brengen wij boeren en burgers samen in de regio’s zoals Nieuw HW In Verbinding, zodat zij goede kansen maken voor de afzet van hun producten.

Is er behoefte om samen met ons versneld aan de gang te gaan?  
Samen met een groep experts op het gebied van onder andere regelgeving, subsidie verstrekkers, juristen, fiscalisten, beleidsmakers, oude en nieuwe boeren, willen wij op een neutrale en opbouwende manier het gesprek aangaan en op basis hiervan een advies op maat aanbieden met tools zodat de boeren verder kunnen en hun toekomst kunnen verzekeren.

Wilt u meer weten? Bekijk onderstaande video’s of stuur een mail naar: voedsel@society4th.org en wij nemen contact met u op.

Roel Wolfert legt uit hoe agrariërs onafhankelijk van banken kunnen worden
Society 4.0 is te gast bij Lodewijk Pool van Boerderij de Hooilanden. Hij vertelt over zijn bedrijf en over het proces hoe hij meer wil ‘boeren’ voor de gemeenschap. Met het uiteindelijke resultaat dat zijn bedrijf nu volledig bankvrij is! De Hooilanden: http://dehooilanden.nl/