ComVi onderhoudt warme contacten met Stichting 2ehands een 2e kans, oftewel het Goede Doelen kringloopwinkeltje van Marja van der Linden in de Kerkstraat 7 te Oud-Beijerland.

De juffen komen er graag en maken meestal een praatje met Marja. Na de lentemarkt heeft ComVi ook veel van de spullen die over waren bij haar gebracht. Zo ook een flyer van onze school.
Nu vertelde Marja dat voor juli, augustus en september ComVi op de lijst staat als goed doel waar geld voor ingezameld zal worden!

Super lief! Nu ís ComVi natuurlijk een goed doel, maar ook echt écht vanwege de ANBI status.

En heel erg fijn want met de aanstaande verhuizing, dit jaar naar locatie ‘nog onbekend’, kan ComVi best wel wat centjes gebruiken.
Daarom een oproep voor iedereen die spullen naar de kringloop wil gaan brengen: breng ze bij het Goede Doelen winkeltje in de Kerkstraat te Oud-Beijerland. En voor iedereen die iets bij de kringloop zoekt: Kerkstraat 7 is het adres om te beginnen met zoeken!

En doe vooral Marja de groetjes van de ComVi-community en bedank haar voor haar tomeloze inzet voor zoveel Goede Doelen gerelateerd aan de gezondheid, het welzijn en welbevinden van kinderen.

Liefs team ComVi