Categories:

Op zaterdag 5 februari was het zover. De school van stichting ComVi organiseerde de eerste open dag. Onlangs kreeg de school van de onderwijsinspectie de goedkeuring en daarmee staat niets meer in de weg om nu ook officieel van start te gaan. Marieke, Maddy-Devi en het hele team van meedenkers, klussers, chauffeurs, ouders en vooral de leerlingen wilden graag hun school aan de buitenwereld laten zien.

Verwelkomd door een teamlid werden de bezoekers ontvangen en kon men de school bewonderen. Frisse kleuren, slingers en de geur van koffie gaven al meteen een knusse sfeer. In de lokalen zijn diverse hoekjes gecreëerd door een mooie opstelling van warme grenen meubels, hetgeen eerder een gevoel van thuis zijn teweegbrengt dan van een kil schoollokaal met tafels en stoelen in een rijtje opgesteld. De bezoekers stroomden binnen en als er zo’n 50 mensen van hun drankje met wat lekkers genieten, riepen Marieke en Maddy-Devi de bezoekers bijeen. Ze heetten de bezoekers welkom, stellen ze het team voor en bedanken alle helpers die in de afgelopen tijd hen zo enthousiast hebben geholpen.
Nel van Dam nam van de gelegenheid gebruik om namens HW in Verbinding een woordje te spreken. Met prachtige woorden benadrukte ze het bijzondere karakter van de school. Ook vertelde ze dat de leden van HW in Verbinding een cadeau hebben, waarna Rob en Nel met hulp van de leerlingen een waardecheque van 650 euro onthulden.

Na dit officiële gedeelte nam Maddy-Devi een deel van de bezoekers mee voor een rondleiding. Zij zagen diverse ruimten, lesmaterialen, speel- en ontwikkelingshoekjes en de binnentuin. Intussen praatten de bezoekers in kleine groepjes door totdat rond half twaalf langzaam maar zeker de bezoekers naar huis gaan.

Bekijk hieronder een impressie, meer foto’s volgen nog

Comments are closed