Categories:

Gezond!

Dippers in Verbinding, ook wel Danny en de Dippers genoemd, is een lieve en inmiddels hechte groep mensen die minimaal 1 ding gemeen hebben met elkaar en dat is hun liefde voor een gezonde leefstijl.
De groep is ontstaan uit een oproep die Danny deed om de dag na Oud en Nieuw het jaar fris en fruitig in te gaan door ons te dompelen in het koude januari-water. “Als ik maar 1 iemand zover kan krijgen om met mij in het koude water te zitten en ik een goed verhaal kan vertellen over alle voordelen die het koude water met zich meebrengt, dan is mijn doel geslaagd.”

De kou omarmen

Gelukkig waren er meer mensen enthousiast geworden. De groep bestaat inmiddels uit 15 personen (and still counting) die elke week in de wintermaanden de uitdaging aangaan om in het ijskoude water hun lichaam eens even flink aan het werk te zetten, en op deze manier heel wat gezondheidsvoordelen te (gaan) ervaren.

Wat ook heel mooi is: ieder van de groep heeft een geheel eigen visie over de voordelen van het koude water, en iedereen omarmt zo ook op geheel eigen wijze de kou. De ene persoon wil even snel het water in en er direct weer uit, de ander wil liever een stukje zwemmen, het is allemaal oké.
Na het Dippen is er uiteraard tijd voor een lekker warme kop koffie of thee, vaak nog met een heerlijke zelfgemaakte gezonde snack van 1 van de Dippers. De mooiste gesprekken vinden dan plaats.

Meedoen?

Ben je geïnteresseerd en wil je er echt meer van weten, of wil je op zondag gewoon lekker mee komen Dippen?

Laat het ons weten. Mail naar dannytouw@hotmail.nl

Comments are closed