Wat te doen om de Uitleen-Schuur aan te vullen

De Uitleen-Schuur is een project waarbij we in de nieuwe samenleving oog hebben voor elkaar en elkaars behoefte. En soms is het dan enorm handig als we van elkaars bezittingen (of diensten) gebruik kunnen maken. De online Uitleen-Schuur wordt gevuld met spullen die je als lid van NieuwHWin Verbinding beschikbaar stelt, en waarvan je als lid gebruik van mag maken. Op de pagina van de Uitleen-Schuur zie je het huidige aanbod.

Op deze pagina lees je hoe je zelf jouw spullen kunt aanbieden.

1- Stuur een e-mail naar info@nieuwhwiv.nl

Het begint met een e-mail. Stuur een goede foto van het materiaal dat je ter leen wilt aanbieden. In de e-mailtekst vermeld je je naam en de naam van het artikel, de evt prijs per dag die je voor het gebruik vraagt en het e-mailadres waar je reserveringen wilt ontvangen. Let op! hou de prijs laag, want de Uitleen-Schuur is geen verdienmodel. Richtlijn is ca 1-2% van de nieuwwaarde.

2-NieuwHWIV gaat aan de slag voor je

Met de informate uit de e-mail maakt NieuwHW een publicatie op de webpagina aan. Voortaan staat jouw artikel dan als beschikbaar voor andere leden, en kunnen zij via de knop Reserveren aangeven dat men er gebruik van wilt maken.


3- Je ontvangt een mail

Nadat een ander lid de knop Reserveren aanklikt, geeft men aan op welke dag(en) jouw artikel van pas zou komen. Op het door jou opgegeven e-mailadres krijg je vervolgens van de persoon een mail met de benodigde informatie om met elkaar in contact te kunnen komen. Het is zaak om te laten weten dat je de reservering hebt ontvangen, en hoe je het verdere contact wilt laten lopen (chat, bellen, adressen uitwisselen enz). Ook maak je afspraken over ophalen en terugbrengen.
Zo helpen we elkaar!!!