Categories:

Op donderdagavond 31 maart gaf Janine ons een workshop van EFT. Nadat de workshop eerst op een ochtend gepland was, bleken er te weinig mensen te zijn , die op dat moment in de gelegenheid waren om te komen. De workshop voor de woensdagavond was snel volgeboekt. Het was heel boeiend om de uitleg van Janine te horen.

EFT kan weerstand en blokkades in ons lichaam oplossen door zachtjes te kloppen op acupunctuurpunten op de meridianen van ons lichaam. Het kloppen (tappen) gebeurt in een reeks van een bepaalde volgorde. EFT is eigenlijk een heel natuurlijke manier om onze negatieve emoties te neutraliseren. EFT beïnvloed direct jouw systeem van spanning en ontspanning.

Na de uitleg kregen we de gelegenheid om aan te geven wie zijn blokkades aan wilde geven en voor en met wie we dan het vervelende gevoel kunnen wegkloppen.
Het was mooi om te constateren dat het hielp om de pijn in de rug te verminderen. Het kan trouwens heel verschillend zijn, hoe dit uitwerkt. Bij de een zal er meerdere keren een reeks gedaan moeten worden, bij de ander was er al snel resultaat.

De tweede reeks klopten we voor oorsuizen (tinitus). Er bleken meerdere mensen in de groep last van te hebben. Deze keer klopten we voor iemand die last had van oorsuizen in het linkeroor. Resultaat: het was verdwenen. Het lijkt wonderlijk, maar als je begrijpt wat frequenties met ons doen en dat acupunctuur werkt, dan kan je het wel beter begrijpen. Dat laatste gold voor mij. Ook mijn oorsuizen was aan de linkerkant verdwenen. Het was een leuke en leerzame avond, die wat mij betreft voor herhaling vatbaar is.

Hou onze agenda in de gaten, want deze workshop zal ongetwijfeld vaker georganiseerd worden.

https://www.eqlibre-eft.nl/waarom-eft-werkt/