** Vervallen** Brainstorm-middag

Wanneer

23 april 2023    
13:00 - 17:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Buurthuis Ronduit 
Zweedsestraat 11a,  ‘s-Gravendeel (Dorpskern Schenkeldijk), Zuid-Holland, 3295EK, Hoeksche Waard

Evenement type

LET OP!! Deze activiteit komt te vervallen.

Een nieuwe samenleving, dat is wat we willen. Mensgericht. Onvoorwaardelijk. Maar hoe doen we dat? Hoe bouwen we die nieuwe maatschappij? En hoe doen we dat met z’n allen? Want voor die nieuwe samenleving hebben we álle leden nodig.

En dat is groot. En dat is ingewikkeld. Dus dat gaat stap-voor-stap. En daarom organiseren we op zondag 23 april een brainstorm-middag. Om te onderzoeken en te ontdekken.

Hoe ziet onze ideale samenleving eruit? En hoe kan ik daaraan bijdragen? Waar word ik blij van? Wat is mijn aandeel in het grote geheel?

Want ieders inbreng is wezenlijk. Hoe groot of klein ook. Sterker nog: zonder ieders inbreng gaat de samenleving een kant uit die we niet wensen. Daarom willen we met jou ontdekken hoe we die mooie samenleving gezamenlijk vorm kunnen geven. Op de dag gaan we op een laagdrempelige manier in kleine groepjes aan de slag.

Doe jij mee? Kom jij ontdekken?
Kom jij brainstormen?
Vanuit jouw eigen manier.
En vanuit jouw eigen talent.

We zijn benieuwd naar je.

Over gezamenlijk gesproken. We willen de bijeenkomst graag starten met een lunch. Dus als iedereen iets lekkers meeneemt, dan eten we dat gezamenlijk op. NieuwHW zorgt voor de koffie en thee.

Datum: 23-04-2023

Tijd: 13:00 uur (12:30 zaal open)

Locatie: Buurthuis Ronduit, Zweedsestraat 11A, ’s-Gravendeel

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.