CHHC / Free Spirits-Verbindingsdag

Wanneer

3 september 2022    
14:00 - 20:00

Waar

Volgt later
Locatie volgt, na aanmelding

Evenement type

Op 3 september organiseert Complementaire Holistische Herstel Centra (CHHC) en Free Spirits Community (FSC) een landelijk holistische zorg evenement voor alle regio’s in Nederland.
Omdat er met grote waarschijnlijkheid een moeilijke en onzekere tijd aankomt onderkennen we de urgentie van het verbinden met elkaar. Om dan zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen, is het belangrijk dat we elkaar fysiek leren kennen.

We nodigen een aantal mensen uit die bezig zijn met een bredere aanpak.  Denk aan noodplekken die voorzien zijn van bedden, zorg, voedsel en onderwijs. Daarvoor is het belangrijk dat iedereen in haar of zijn gebied/ expertise materialen gaat verzamelen om deze locaties te gaan inrichten. Op deze dag vertellen we je van de grootste locaties die er nu zijn. Doel is dat je je gaat verbinden met de dichtstbijzijnde grote locatie in jouw buurt.

Daarnaast willen we ook een begin maken met hoe wij de zorg willen organiseren in de “Nieuwe Aarde”. Dat we met elkaar gaan nadenken over, en alvast gaan bouwen aan, een fundament hoe we in de nabije toekomst de zorg willen organiseren. Dat we een opzetje willen geven over hoe jij in jouw omgeving dit zelf kunt gaan opzetten.

We gaan proberen zoveel mogelijk beheerders/ eigenaren van locaties aanwezig te laten zijn, zodat je daarmee kennis kunt maken.

Datum: 3 september

Tijd: 14.00 – 20.00 uur

Locatie: Free Spirits Community Village West Nederland – Den Hoorn

Bijdrage: donatie in de pot voor De Spirits Community en de CHHC.

Potluck dinner: Neem zelf wat te eten en drinken mee, wij zorgen voor lekkere pannen soep (vegetarisch en niet vegetarisch).

Meld je aan met naam, expertise, via wie of welke organisatie en in welke provincie woont op:                chhc@freespirits.community. Het programma en adres volgt in de mail die je krijgt als je je hebt aangemeld.

N.b. Den Hoorn ligt in zuid Holland maar deze bijeenkomst is voor iedereen in alle regio’s bedoeld.