Cursus Daoïstische Geneeskunde

Wanneer

15 april 2024 - 20 mei 2024    
00:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

CreActief HW
Koninginneweg 126, Oud-Beijerland, 3262 JD

Evenement type

Graag brengen we jullie op de hoogte van de mogelijkheid om via een cursus kennis te maken met Interne Daoïstische Geneeskunde die vanaf april 2024 in CreActief in Oud-Beijerland gegeven gaat worden. De bedoeling is om deze rond medio april te laten starten op een doordeweekse ochtend.

Teacher Nancy Wong wil de cursus gaan verdelen over 2 periodes van 6 sessies per kwartaal. Eentje voor de grote vakantie en een erna.
Het gaat bij de cursus vooral om de ademhalings- en lichamelijke oefeningen, die spontaan allerlei emoties  losmaken. Zij vraagt voor de 1e periode van 6 sessies vooraf 120 euro te betalen.

Na de zomervakantie volgt de 2e periode van 6 sessies waarvoor dan ook weer 120 euro vooraf wordt gevraagd. Hieronder haar YouTube filmpje van de Lezing in Hekelingen om een betere indruk te krijgen van Daoïsme.

De bedoeling is om deze rond medio april te laten starten op een doordeweekse ochtend. De cursus gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Via onderstaande reservering kun je aangeven interesse te hebben. In een later stadium ontvang je dan bericht over de exacte startdatum en -tijd.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.