Expositie van Connie Toet en Monika VvariazZ

Wanneer

4 juni 2023 - 30 juni 2023    
00:00

Evenement type

In de maand juni is er een expositie van Connie Toet en Monika VvariazZ in de grote hal van het CreActief !

Connie presenteert een aantal viltschilderijen, viltobjecten en ecoprints. De natuur, de seizoenen, de elementen en de kleuren om haar heen zijn haar grootste inspiratiebron.

Een aantal viltschilderijen in natureltinten heeft zij opgehangen aan geschilde wilgentakken waarbij een glanzend wit tevoorschijn kwam. Een ander schilderij is ontstaan door wandelingen langs het Spui, waar ik me in april onder dompel in de kleuren helder geel van bloeiend koolzaad en witte wolken van kantachtig fluitenkruid.

De prachtige kleuren die zij met botanisch printen op zijde en papier te voorschijn tovert, zijn een terugkerend geluksmoment waarvan zij je mee wil laten genieten!

Monika maakt unieke kleurrijke schilderijen die een extra dimensie krijgen door het toevoegen van allerlei materialen. Zij heeft de natuur als bron voor haar werk.
En daarnaast is het thema van verbinding iets dat haar inspireert. We hebben aan een creatieve uitwisseling gewerkt, waarbij Connie een de kleuren van een schilderij van Monika als basis voor een viltwerkstuk in reliëf heeft gekozen en
Monika een door Connie gevilte lap in een schilderij heeft verwerkt.

Op zondagmiddag 4 juni om 14.00 uur openen we de expositie feestelijk met een drankje. Je bent van harte welkom!

Op woensdagmiddag staat de deur van het CreActief altijd open voor bezoek. Als je op een andere dag langs wil komen, geef dan even een seintje.
Dan zorgen wij ervoor, dat je de expositie op een ander moment kunt bekijken.