Wanneer

2 februari 2022    
18:45 - 21:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

gemeentehuis Oud-Beijerland
W. van Vlietstraat 6, oud-beijerland

Evenement type

Na 2 succesvolle edities in Oud-Beijerland en ‘s-Gravendeel komt de Lichtjestocht voor de 3e editie terug naar het hart van de Hoeksche Waard. Op woensdag 2 februari zal de tocht om 19.00 vertrekken vanaf het Gemeentehuis in Oud-Beijerland.

Velen hebben aangegeven de eerdere 2 lichtjestochten in de Hoeksche Waard als hartverwarmend, verbindend, vredig en ontroerend ervaren en dat is voldoende om door te gaan!

Wat begon als een klein protest in 10 steden is inmiddels uitgegroeid tot wekelijkse protesten in meer dan 100 dorpen en steden, en de aantallen blijven groeien!

Deze tochten zijn een mogelijkheid voor inwoners om verbinding te ervaren en acceptatie, waar iedereen welkom is, zonder medische discriminatie. Iedereen hand in hand in een vredige setting!

Iedereen die het gevoel heeft dat het niet klopt en weer in vrijheid wil leven is dan ook welkom! Van ouders met kind tot ouderen, gevaccineerd of niet gevaccineerd, ondernemers en bezorgde burgers.

Omdat het gaat om een vreedzaam protest wordt gevraagd vuurwerk en knallers thuis te laten maar hun goede humeur, fluiten, trommels, fakkels en lichtjes mee te nemen.

Zoals de vorige edities wordt er vanuit gegaan dat het een mooie en verbindende tocht wordt, welke rustig en gemoedelijk zal verlopen.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.