Mens4ing

Wanneer

2 juni 2024    
11:00 - 16:00

Waar

Earthsmiles
Zuiderhavenweg 6, Tiel

Evenement type

Hoe kun je het gefluister van je intuïtie horen onder het angstige gekwaak van je ego? Dat is een vraag die je zou kunnen stellen als je 4.0 wilt worden. Volgende week zondag, 2 juni, tijdens de vierde Mens4ing, geeft Dr. Saskia Bosman antwoord. Ook op vragen als: hoe activeer je je pijnappelklier (het innerlijk oog) en hoe kun je je DNA herprogrammeren?

Saskia Bosman is een van de zeldzame wetenschappers die is gespecialiseerd in de invloed van bewustzijn op het lichaam. Ze is dan ook een veelgevraagde spreker in binnen- en buitenland. In dit interview door Sanae Orchi kun je alvast kennis met haar maken.

Ware revolutie
Een mens 4.0 zal je niet horen roepen dat de samenleving veranderen moet, die verandert de samenleving door zichzelf te veranderen. Wie eenmaal de bron in zichzelf heeft ontdekt, wijst niet naar een ander als de veroorzaker van zijn pijntjes. De ware revolutie voltrekt zich binnen het bewustzijn van de deelnemers aan Society 4.0.

Bestel nu je ticket. Tot zondag!

John, Cecilia, Saskia, Paul en Hans; de zachte kern van Mens 4.0

  • Wat: Mens4ing/Bewuste evolutie
  • Wanneer: zondag 2 juni 2024
  • Tijden: inloop 10.30 uur, aanvang 11.00 uur; potluck lunch 12.30; workshop 13.30 uur
  • Waar: EarthSmiles huis Zuiderhavenweg 6, 4004 JJ Tiel
  • Kosten: naar draagkracht; heb je meer te besteden, koop dan s.v.p. een duurder ticket om dit initiatief te steunen:
  • Ticket  € 17 Budget, € 22 Flow, € 27 Abundance
  • Of stuur een email naar Mens4.0@society4th.org en reken af in Circles.

De maandelijkse Mens4ingen zijn ontstaan uit een samenwerking tussen magazine the Optimist en Society 4.0. Ze zijn bedoeld om jezelf te ontwikkelen en je netwerk te versterken. Ook kun je er kennisnemen van het brede cursus- en opleidingsaanbod van Mens 4.0.

Zet vast in je agenda: Mens4ing