Wat als......, noodhulp voor en door elkaar

Wanneer

25 februari 2023    
19:30 - 21:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

CreActief HW
Koninginneweg 126, Oud-Beijerland, 3262 JD

Evenement type

De huidige maatschappelijke ontwikkelingen kunnen ons ongewild in een situatie brengen waarin zelfs sprake kan  zijn van een “NOODSITUATIE”
Gelukkig zijn velen van ons inmiddels ervan overtuigd dat wat ons vanuit overheidswege wordt voorgeschoteld niet altijd klopt, en de maatschappij tot het bot zou kunnen schaden.

Vele groepen mensen hebben zich inmiddels georganiseerd en stoeien met het vraagstuk wat te doen in een noodsituatie, hoe doen we dat en wie doet wat en sterker nog hoe vinden we de juiste expertise indien direct plaatselijk hulp verleend moet worden.

Inmiddels is er 2 jaar geleden een initiatief ontstaan in de vorm van een “NOODPLAN” waarin de volgende zaken behandeld worden;
-Hoe organiseren we een groep
-Hoe houden we contact/verbinding onder elkaar
-Hoe vinden we noodzakelijke hulp in een situatie waarbij alle apparatuur uit is gevallen.
-Welke voorbereidingen kunnen we als groep en individu nemen
-Hoe screenen we groepsleden (indien noodzakelijk)
-Welke tips en tricks kunnen we toepassen in noodsituaties
-Welke situaties kunnen we verwachten bij uitval elektra – internet – brandstoptoevoer
-Etc etc.

Het plan wordt tijdens een uitgebreide presentatie aan u voorgesteld en interactief behandeld. Kortom een volledige handreiking om klaar te zijn voor wat mogelijk komen gaat. “Voor u gaat rijden doet u immers ook uw autogordel om VOOR HET GEVAL DAT”

De spreuk “het resultaat is nooit beter dan de voorbereiding” zal als een rode lijn door de presentatie herkenbaar gemaakt worden. door de presentator.

Let op!

Gezien het feit dat velen te maken hebben met de inmiddels hoge inflatie en dito kosten rekenen we alleen entreegeld om de kosten te dekken.  De gastspreker is bereid om het plan gratis te presenteren. Bezoekers van de lezing die de waarde inzien van de tomeloze inzet mogen daaraan uiting geven door na afloop een geheel vrijwillige bijdrage te doen, zodat men het initiatief zo lang mogelijk kan voortzetten.

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.