Alweer 3 zondagen verder en elke week groeit het aantal mensen dat een ” bakkie” komt doen bij Op De Dijk!
Mede te danken aan gastheer Marcel die ervoor zorgt dat het zijn gasten aan niets ontbreekt. Of het nu gaat om iets lekkers bij de koffie of thee of dat speciale biertje/ wijntje. Het is telkens genieten!
De inrichting van het pand is anders, maar de energie is onveranderd gebleven. Een fijne plek waar je jezelf kan zijn, en of je nu komt voor een gezellig praatje, ideeen wilt uitwisselen of serieuze zaken wil bespreken, alles kan en mag. Ongedwongen en wel met respect voor elkaar en elkaars mening.

In principe elke zondagmiddag, tenzij anders aangegeven op Discord of via de website van NieuwHW. Voor het inroosteren van personeel is het handig als Marcel ongeveer weet hoeveel mensen hij kan verwachten dus is het fijn als jullie via de poll op Discord (kanaal Koffiedrinken) of via de agenda op de website aan willen geven als je komt.

Op 7 Januari staat de nieuwjaarsborrel gepland, en willen we met elkaar proosten op het nieuwe jaar. Van 14.00u tot 17.00u ( ongeveer😉)Met in gedachten nog de volle bak van vorig jaar zou het leuk zijn als dit nu weer het geval zou zijn. Dus zegt het voort en wees welkom!