Op zondag 6 november komt Mies Kloos naar de Hoeksche Waard voor een lezing over de 5 biologische natuurwetten. In deze lezing gaat ze in op de ontdekking van de wetten door Dr Hamer. Ze vertelt hoe ziekten onderdeel zijn van biologisch zinvolle processen, die vooral verklaarbaar, voorspelbaar én ook zeer herkenbaar zijn.

Hierdoor krijg je een totaal ander beeld over ziekten. En ontdek je dat het niet gaat om bestrijden, maar om doorleven. Door deze kennis kunnen je zorgen om ziekten verdwijnen, omdat je begrijpt wat je lichaam doet en waarom. En als een kwaal opsteekt, dan geven de 5 wetten je helderheid in het ontstaan. Verder gaat ze in op de betekenis van kanker en de rol van bacteriën, schimmels en virussen. Dit alles brengt ze met veel voorbeelden en ervaringsverhalen. 

Deze lezing wordt georganiseerd door het Domein Gezondheid van Nieuw HW In Verbinding. We zijn erg blij dat Mies deze waardevolle informatie met ons wil delen.

Over Mies Kloos

Mies leeft, denkt en werkt sinds 2005 op basis van de biologische natuurwetten. Het functioneren van het fysieke lichaam staat hierbij centraal, maar steeds meer maakt Mies de koppeling naar de kosmische scheppingswetten en hoe het leven in zijn totaliteit functioneert. Want zoals ze zegt: ‘Zo boven, zo beneden. Zo LEVEN, zo LICHAAM.’

Zondag 6 november | van 13.30 tot 16.30 uur | kosten: € 17,50 (NieuwHW-leden: 15,-)
Buurthuis Ronduit 
Zweedsestraat 11a ‘s-Gravendeel
(Dorpskern Schenkeldijk)

Aanmelden? Klik hier om je ticket te reserveren