Een bijeenkomst om elkaar een fijn nieuwjaar te wensen, is inmiddels ook bij onze groep een welkome traditie geworden. Op zondag 7 januari kwamen daarom ruim 40 personen naar de nieuwjaarsborrel.
Het koffiedrinken, dat elke zondag in restaurant ‘Op De Dijk’ plaatsvindt, was speciaal hiervoor omgedoopt.
Naast het lekkere drankje en de fijne gesprekken was er halverwege de middag een momentje om met zijn allen te proosten op het nieuwe jaar. Voor iedereen was er glaasje bubbels en nam Rob (Z) het initiatief om de groep mensen even een toe te spreken. Rob stond even stil bij het ontstaan van de groep en wat belangrijk is:
Eind 2020 ontstond door de uitbraak van slecht politiek leiderschap HWIV oftewel Hoeksewaard in Verbinding. Vanaf dat moment zijn er veel mensen bij elkaar gekomen om erkenning en verbinding te zoeken en te geven. Begon met een paar mensen, toen tientallen en al gauw honderden mensen. Veel zaken uitgebouwd opgebouwd en uitgewerkt. Iedereen op zijn eigen kracht de een als warrior, de ander als lichtwerker. Maar allemaal met een doel en dat is er voor elkaar zijn.
Nu ruim 3 jaar verder, ja ruim 3 jaar poppenkast zijn we echt wel verder gekomen ! Veel vriendschappen zijn ontstaan, en zelfs nieuwe liefdesrelaties. Hoe leuk is dat!
Er zijn op allerlei vlakken zaken uitgewerkt en nieuwe uitdagingen aangegaan zoals moestuinieren bij de bioboer, het opstellen van noodplannen, de werkgroep gezondheid en niet te vergeten de eigen school Comvi. 2023 was ook weer een jaar vol veel liefde en verbinding.

Ik wil graag proosten op liefde/verbinding en opbouw van een mooie samenwerking voor de toekomst, “

No responses yet

Geef een reactie