Categories:

Sinds enkele weken is de openbare website online gegaan. Vele mensen die vanuit de diverse groepen op de website zijn gewezen, hebben onze website daarom ook gevonden. Met een bezoekersaantal van gemiddeld 60 en een uitschieter van ca 300 op één dag is er een basis gelegd. Ook hebben velen zich ingeschreven voor de nieuwsbrief.
De verbinding groeit

Concrete plannen gezocht

Op de pagina’s rond de 9 domeinen is ruimte gereserveerd voor projecten die misschien al lopen en ongetwijfeld gestart gaan worden. We willen die pagina’s vullen. Een goed idee rond Democratisch ondernemen, Regionale gezondheidsinitiatieven, Samen wonen, Lokale voedselinitiatieven? Check de diverse domeinen
Denk mee, doe mee. Al bezig met een project? Informeer ons.

NieuwHW is een ledenvereniging

Binnenkort begint NieuwHW met het inschrijven van aspirant-leden. Zij zullen nog vóórdat de vereniging officieel is opgericht, op de hoogte worden gebracht van alle ontwikkelingen. Ook krijgen zij na inschrijving toegang tot het ledendeel van onze website. Op het ledendeel wordt intern nieuws gedeeld, kan men informatie vinden om zelf aan de slag te gaan en zullen op termijn diverse online projecten (zoals een webshop, een online marktplaats) vorm gegeven worden. Geef het door en blijf ons volgen ~ we doen het samen!

Gezocht: website-kennis

Voor verdere ontwikkeling van de website is NieuwHW nog op zoek naar mensen met WordPress-kennis, of een opleiding op het gebied van websiteontwikkeling. Ben je geïnteresseerd en wil je helpen, stuur dan een mail naar: info@nieuwhw.nl onder vermelding van ‘website’.