Leden van Nieuw HW In Verbinding organiseren in de maand mei lezingen met zeer interessante inhoud.

De eerste lezing op zaterdag 11 mei aanstaande gaat over de Germaanse geneeskunde oftewel de 5 nieuwe biologische wetten. Daniël Derweduwen, ook bekend als The Healthman, komt dan naar de Hoeksche Waard om je informatie te geven over het belang van je spijsvertering, gezien vanuit de Germaanse geneeskunde.

“Herontdek opnieuw de natuurlijke intelligentie van jouw lichaam en vergroot je bewustzijn. Het lichaam geneest zichzelf.”, aldus Daniël Derweduwen.

Wil je meer informatie of kaarten reserveren? Klik dan hier.

Even later in mei volgt er nóg een lezing. Frans Heslinga komt dan voor de tweede keer naar onze regio. Hij houdt zich vooral bezig met het organiseren van congressen, evenementen en beurzen. Daarnaast is hij zelf spreker en geeft presentaties over (de vorm en structuur en opbouw van) de aarde en natuur-transformatie. Zoals REBEARTH (het aardse gigantisme), De Aardse Waarheid en Tartarië.

Op woensdagavond 29 mei komt Frans Heslinga naar de Hoeksche Waard om een lezing te geven over het aardse gigantisme, een bijzondere en beeldrijke weergave van de enorm grote structuren en organismen op deze aarde!

Klik hier voor meer informatie of om je kaarten te reserveren, zo lang de voorraad strekt.

Let op! Ben je lid van onze coöperatieve vereniging, log dan eerst in voordat je gaat reserveren. Je kunt dan de kaarten met korting bestellen.

No responses yet

Geef een reactie