Op woensdagavond 22 november kwamen zo’n 30 mensen samen om te luisteren naar de lezing van Koen van Biesen over straling.

Koen vertelde dat alles in het heelal bestaat uit straling door energie. Deze straling is te meten in hertz. Er bestaat natuurlijke straling, de straling die de aarde en de natuur uitstralen en straling veroorzaakt door het handelen van de mens, technische straling. Onze mobiele telefoons zijn de grootste stralingsbron, die we ook nog eens dicht bij ons lichaam dragen. Stralingskanalen zoals Wifi en Bluetooth uitschakelen draagt bij aan stralingsvermindering. Om ‘s nachts stralingsarm te kunnen slapen kun je je mobiel uitschakelen en de SIMkaart eruit halen.

Slapen in een stralingsarme slaapkamer draagt bij aan een goede, ontspannende nachtrust. Straling is helaas niet helemaal te vermijden. De electriciteit in je huis veroorzaakt ook straling. Daarom zou het goed zijn in de meterkast de groep van de slaapkamer, of beter nog, het hele huis, snachts uit te schakelen.

De straling van de zon, maan en planeten en vanuit het hele heelal beinvloedt ook al het leven op aarde. Koen legt uit dat stralingskanalen zowel verticaal als horizontaal over het gehele aardoppervlak lopen, geomagnitische stromingen. Op de punten waar deze stralingskanalen elkaar raken ontstaan wervelingen, vortexen. Deze kunnen zowel linksom als rechtsom draaien. Het is fijn om op zo’n vortex te wonen als deze de goede kant opdraait. Wanneer dit niet het geval is, is het op zo’n plek niet fijn wonen en leven. Dieren vermijden zulke plekken dan ook.

Oude volken hadden reeds kennis van deze geomagnetische stromingen. Op verschillende plaatsen op aarde zijn bouwwerken verrezen die de straling uit de kosmos kunnen opvangen en versterken. Koen maakt zelf ook van deze “antennes”.

Meer weten over dit onderwerp? klik hier om naar de website van Koen te gaan.

Tekst geschreven door Anja

No responses yet

Geef een reactie