Op zondag 12 november 2023 kwam een aantal leden samen in het prachtige en gastvrije pand van Sama Sangha in Strijen. Het thema van deze middag was “Samen”. En samen waren we. Het was fijn om weer bij elkaar te komen. Eerst genoten we samen van een Potluck. De meegebrachte gerechten konden niet diverser zijn. We lieten het ons allemaal goed smaken, onder het genot van sap, thee en koffie geschonken door Laura.

Daarna vervolgde de samenkomst zich in een van de prachtige ruimtes, waar we allemaal een plekje op de vloer vonden. Een meditatie begeleid door Melissa liet ons op persoonlijk vlak zien wat wij individueel van Nieuw HW In Verbinding verwachten. We verbeeldden ons hoe het samen Nieuw HW In Verbinding vormen er in de toekomst uit zou kunnen zien.

Woorden als verbinding, samen en liefde zouden onze koers kunnen uitstippelen. Een discussie over de functie van kernteam en leden volgde. Best ingewikkeld, omdat bleek dat we niet allemaal op één lijn zitten.

Na een korte pauze begon de tweede helft van de samenkomst met een stukje tromspel door Connie. We waren allemaal onder de indruk van het mooie diepe geluid.

Op een flipover werden trefwoorden en wensen van leden die tijdens de bespreking naar voren kwamen, genoteerd. Een greep hieruit:

———–Diepgang —— Plezier —– Communiceren—— Investeren————-

———-Richting—– Enthousiasmeren——Inspireren——Stimuleren————

———–Samen iets doen———-Elkaar ontmoeten———Iets leren———-

———-Groeiend groepsgevoel———— Elkaar leren kennen (verbinding)—-

——————-Elkaar fysiek ontmoeten op regelmatige basis————

Als afsluiting was er gitaarspel van Rob en werd door Melissa buiten een kampvuurtje aangestoken. Ik denk dat ik namens anderen kan spreken als ik wens dat deze dag een vervolg zou kunnen krijgen.

Tekst door Anja

Comments are closed