De workshop “Maak je laptop/computer bigtechvrij” in Boezem & Co (Oud-Beijerland) door Keuze Vrij Bij Mij is een succes geworden! Op initiatief van onze Anja werd deze workshop naar de Hoeksche Waard gehaald.
Er waren 12 deelnemers waarvan 4 van Nieuw Hoeksche Waard in Verbinding zelf. Overige deelnemers waren afkomstig uit de (nabije) regio.

Iedereen is met een nieuwe toepassing, hetzij Linux Mint, hetzij Pop_OS, op diens laptop naar huis gegaan. Keuze Vrij bij Mij heeft deze workshop perfect geregeld.
Olaf Weller, oprichter van KVBM, deed de inleiding, waarna alle deelnemers onder begeleiding van een vrijwilliger van Keuze Vrij Bij Mij, via een handleiding aan de slag zijn gegaan om Mint of Pop op de laptop te installeren.


Daarna was het tijd voor het kijken van een instructiefilmpje door Olaf, dat bij de installatie eveneens op de laptop werd geinstalleerd.

Wil je meer weten over je laptop/PC bigtechvrij maken? Er zijn regelmatig nieuwe cursussen op diverse locaties. Op de pagina van KVBM vind je er meer over. Of, als je lid bent, stel je vraag op ons Discord-platform.

No responses yet

Geef een reactie