Op zaterdagmiddag 13 mei organiseert de gezondheidsgroep een workshopmiddag. Deze middag staat in het teken van community. Van kennis delen en verbinden. Van ‘door én voor elkaar’. En is daarom alleen voor leden van NieuwHW.

Ben je nog geen lid? Klik dan hier.

Tijdens deze middag kun je je inschrijven voor workshops die te maken hebben met gezondheid. We werken in 2 rondes. Dat betekent dat je je voor 2 workshops kunt inschrijven deze middag.

Ronde 1 = van 13.15 uur tot 14.30 uur
Ronde 2 = van 15.00 uur tot 16.15 uur

‘We rekenen voor deze middag € 5,00 entree. Om de kosten te dekken van de zaalhuur en de koffie en thee. Alleen contante betaling mogelijk (betaling in Florijnen is ook mogelijk). 

Leden van NieuwHW geven de workshops belangeloos. Alleen eventuele materiaalkosten rekenen ze door. Als dat zo is, dan lees je dat op de aanmeldpagina van de workshop. Bij de theehoek vind je een donatiepot, voor als je bij toch wilt dragen. De inhoud van de pot verdelen de workshophouders onder elkaar.’

Praktische informatie:
12.45 uur zaal open
13.15 uur workshop ronde 1
14.30 uur pauze
15.00 uur workshop ronde 2
16.15 uur einde van deze gezellige middag

Kom je meehelpen?
Om deze middag mogelijk te maken, hebben we ook hulp uit onze community nodig. Dus wil jij meehelpen met opbouwen, mensen ontvangen of opruimen? Lianne van Dam is vanuit de gezondheidsgroep kartrekker van dit project. Stuur haar een berichtje op Zulip of via info@nieuwhw.nl.

We hopen je te zien op 13 mei.

Locatie: CreActief, Koninginneweg 126, Oud-Beijerland.

Aanmelden voor de workshops? Klik hieronder voor meer informatie